39 Comments

  1. Mazuen Mohd Aripin
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Sorry nak tanya, baju yg ina pakai tu beli kat mana? Cantik la kaler dia campurΒ² gitu

    Reply

  2. Pikah Azizi95
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Kak ina bwt haul transparent heel dn bag transparent haul bleh x….

    Reply

  3. insan biasa
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    semua cantikk!!!

    Reply

  4. Miss Halley
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    After 16 hours

    Reply

  5. Asni nil
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Knapa suka sgt baju belang2 x pening ke

    Reply

  6. Adell Zelanz
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Hai ina, mana link tuk kasut.. Ke saya terlepas pandang.. Cantik sangat kasut tu.. Berkenan la..

    Reply

  7. Miss Farisha
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    kak ina add video dalam video guna apps apaπŸ’ž

    Reply

  8. JAJAN YOK KITE
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Hadir abus borong ya buk..

    Reply

  9. SN Adiba Ibrahim
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Comey baju seluar Pink tu.
    Hai guys yg baca komen kita, jemput ke channel kita, kita ada buat giveaway. 😘

    Reply

  10. haul malaysian
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Bole pakai belt baju baju tu

    Reply

  11. haul malaysian
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Lawaa seluar dusty pink cair astu dngn baju kak ina pki tu lawa gila

    Reply

  12. myvi purple gurl
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Yup mmg btl.. kt lazada lg murah dr kt shopee.. sbb 1sttime zanzea kt shopee, pastu bli kali ke-2 kt lazada msa 9.9.. pastu terkejut tgk, baju yg sama bli kt shopee tu kt lazada bapak ahh murah jauh beza gak.. so lepas tu, kalo nk bli mst bandingkan dkt 2 apps ni ❀️

    Reply

  13. Aleeya Melissa
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Eh,akk punye berat sme dgn sye just berat 155cm..

    Reply

  14. wani khalid
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Shomel je sis ina

    Reply

  15. Harazizan Azizan
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Nak

    Reply

  16. Ika Asraf
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Lantak la πŸ˜‚πŸ˜‚ comei la kak ina ni btw nice haul kak ina 😘

    Reply

  17. Nadia F
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Setiap kali tengok video shopping haul ina, rasa nak beli semua πŸ˜‚ hm hahahahahahaha

    Reply

  18. Alxxsx 123
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    😍😍😍😍😍

    Reply

  19. Ainul Farhana Ahmad Razlan
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    baju stripe biru n puti tu kak ina potong kat kedai jahit lagi cantik

    Reply

  20. Pelangi Senja
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    144cm alahai comel nye..Kalau sy duduk sebelah awk mesti nmpak gajah πŸ˜†

    Reply

  21. iklima Channel
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Comei la akak Ina cakap eh eh

    Reply

  22. Siti Bidah
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Hi 😊😊😊

    Reply

  23. shanorliza 73
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Kak ina sorry terlambat tapi apa pun semua cite kak ina best tak pernah tak best kak ina still cute and cantik saya suka kak ina

    Reply

  24. aleesya zulaikha
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘

    Reply

  25. nuraqilah adlin
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Saya pun beli pisau tu kat shopee…tapi tak sampai lagi😒

    Reply

  26. mia lisa
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Akak setiap hari ke shopping???sbb hampir setiap video haul…I LOVE IT sy suka bila kak ina bt haul

    Reply

  27. lucario galaxy
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Hai ina cantik la baju tu

    Reply

  28. Hadini Ali
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Selalunya shopping berapa ratus banyaknyaaaaaa tacodd pula nak tgk takut terbeli 😭😭

    Reply

  29. Paijo Bakol
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Like ke 99…πŸ˜ƒ

    Reply

  30. ASMA BINTI ANUAR Moe
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    alaa…53 minit ago…takpe asalkan boleh tengok

    Reply

  31. alia syira
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Ina beli tudung kt mne?

    Reply

  32. nur Qira
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    kak ina ni selalu comel mcm tk percaya dah ada 4 anakπŸ₯Ί

    Reply

  33. Risma Nisaul
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    TB sama BB nya berapa kak

    Reply

  34. Elly Hj Rahmat Channel
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    ZANZEA!! Nanti nak beli jugak la. Hee 🀭 Cantik2 baju diaaaaa! Cute

    Reply

  35. atka zehraa
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Apani sister macam umur 20 an😒😒comel betulπŸ˜™πŸ˜™

    Reply

  36. Norasiah Nasir
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Ina.. Palazo pink tu jarang tak?.. Kenapa tekan link utk palazo pink tu.. Kuar baju.. 😭😭😭😭

    Reply

  37. Galaxy Star
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Sebenarnya saya nak hampir jadi First tapi internet lambat tapi apa asalkan tengok

    Reply

  38. Azlia Jannah
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    First

    Reply

  39. Humaira Afiqah
    Oktober 26, 2020 @ 8:13 am

    Ina beli lah baju sabella nnt Ina x yah gosok

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *