45 Comments

  1. Mohamed Fitri
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Video update
    1. REVIEW MINOXIDIL DAN FINASTERIDE
    https://youtu.be/4LoEbaXOG9c
    2. REVIEW JUS BAWANG DAN ALOE VERA UNTUK RAMBUT
    https://youtu.be/0Hv8XRTxmxU
    3. REVIEW PEWARNA RAMBUT
    https://youtu.be/Pzzh_ODDtQI
    4. REVIEW SEBORIN HAIR TONIC (KUNING DAN BIRU)
    https://youtu.be/Dz2kX1g5dh4
    5. REVIEW DERMAROLLER UNTUK RAMBUT GUGUR DAN PARUT JERAWAT
    https://youtu.be/PpMaUoFhqO0

    Reply

  2. Adam G
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Ubat rebonding akan Ade efek ke dkt akar rambut ?,risau jgk,sye 3 bulan sekali mcm tu buat rebonding,ubat rambut tu pkai brand rene

    Reply

  3. King Official
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Berapa harga syampu nizoral tu dkat farmasi bro?

    Reply

  4. Afiq Zaym
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Rambut aku pnjang bro tapi bile rambut aku basah, nampak jarang. Adakah normal? Klau x, ade produk utk lebatkan?

    Reply

  5. BUKANADLI is my crush
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Thanks fitri for the helpful tips…..

    Reply

  6. In vitro digestion protocol
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Very good sharing 😍

    Reply

  7. Farel Gafar
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Tq 4 da tip bro

    Reply

  8. Jarjar Sprinkles
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Tq for sharing dude

    Reply

  9. Faiz Sharif
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Tq 4 sharing bro

    Reply

  10. Jimjim Empire
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Baby hair sya banyak gugur laa..bahagian depan ni da ada bahagian yang botak.. ada suggestion x? Hmm..

    Reply

  11. firdaus adha
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Kalau dah guna nizora tu 2 kali seminggu so argan oil time bile pulak nk pakai bro ?

    Reply

  12. ALIPHIAN ALBARAD
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Kegewgewran rambut ya… ok

    Reply

  13. Wan Sehat Channel
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Apa?? Di kawal oleh Jin? 😱

    Reply

  14. Antimatter
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Berkesan x ni untuk rambut M shape tp xbalance?…belah kanan kwsn bald lbih dr kiri

    Reply

  15. Qusyairi Muda
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    kalau minyak zam-zam hijau tu okey ke?

    Reply

  16. Nor Azeera
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Sebotol berapa tu bro… aku rambut botak tngh mcm2 produck pakai sama je bro… mcm2 shampo pakai xjadi apa

    Reply

  17. Respect Joss
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Pengen dah punya rambut macam tu:(

    Reply

  18. Can I be yours
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    abang , kalau macam rambut beralun tu . argan oil ni boleh membantu tak ?

    Reply

  19. cover lagu channel
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Kalu umur 13 boleh pakai ke syampoo

    Reply

  20. Mohammad Firdaus
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    salam bro kulit kepala sye gatal2 and klau pgang ada mcm kelimumur, klau gnting rmbut, barber ckp rmbut nipis and mcm botak tngh, sesuai tk pkai ape yg disuggest ni?

    Reply

  21. MCO Boredom
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    kemenjadian = keberkesanan

    Reply

  22. Ashraf Yusoff
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    emmm mana nak dapatkan shampoo nizoral tu yaa ? saya pergi ke watson takda laa

    Reply

  23. Arif Hanafi
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Rambut sye slalu gugur waktu mandi , sekng mcm dah nmpk mcm botak sikit dekat bahagian depan , nk ckp klimomo tkde sangat , ape kene buat tuhh .

    Reply

  24. Omar Nasir
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Kalau Lalla Nour argan oil tu kira pure ke?

    Reply

  25. Lil Geeza
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Rambut saya tipis di bahagian sangat kecil di depan , saya pakai hair volume aloe vera shampoo, brp hari agaknya kesanya dilihat ?

    Reply

  26. entnixe
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Ke gu gu ran.

    Reply

  27. mohd doey
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    seborin aktif hairtonic ok tak?

    Reply

  28. elliott jayy
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Bang kalau gugur rambut mcm bentuk M tu guna shampu Nizoral tu boleh tumbuh balik ke ?

    Reply

  29. DRX zoloz
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Saya baru umur 14 dah gugur rambut😭selalu

    Reply

  30. mh rafey
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Susah betul abg ni nk ckp hahaha

    Reply

  31. Azri Nazmi
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    kalau pakai seborin botol wrna biru tu berkesan tak bang?

    Reply

  32. Supress Gaming
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Klau pkai syampoo head n shoulder..elok x untuk rambut?..sebab sye pkai rambut rasa keras

    Reply

  33. Marulmusa Musa
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Cakap english bnyk ke cmni awk cakap hehe jgn mrh

    Reply

  34. Ashraf Yusoff
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    hi, kalau nak ikot your haircare tips, need to botakkan kepala or just apply kt area yang kita nak je ?

    Reply

  35. Alif Alif
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Assalamualaikum saya mempunyai msalh rambut gugur n nipis ada recomend x produk or shmpoo yng sesuai

    Reply

  36. Muhd Imran
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Memang biasa ke kalau kita syampoo, rambut gugur 10 helai lebih camtu

    Reply

  37. Just Cute
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Shampoo clear yg utk hairfall tak bgus ke?

    Reply

  38. siti salwa abdul mutalib
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Untuk pempuan blh tak ubat2 ni. Sbb sy pun alami masalah akar rambut sgt lembut dn mudah gugur jugak

    Reply

  39. NUMBER 1
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Berapa byk duit habis setakat ni utk invest kat rambut? Nk tau pls

    Reply

  40. Bro Tammio
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Argan oil tu nak cari kat mane

    Reply

  41. Shauki Azhar
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    bang mkn maggie punca keguguran rambut juga ke??

    Reply

  42. Muhammad Azri
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Keuguran rempbut.. hang orang mana. Kedah ka.. apa2 pon 👍

    Reply

  43. Zul Helmi
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Salam. Bro mane nk beli argan oil pior tu?

    Reply

  44. kuufaman
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Salam bro..nk tnye..skrg pkai minoxidil..dulu mmg rambut xde…tp skrg dh ok skit..pkai dh dkt 6 bulan..msalah nye akhir2 ni baby hair bnyk gugur..kdg2 duduk pon gugur..any suggestion x…riso..bru 25 x kawen udah botak..nasib ad minoxdidil…

    Reply

  45. jenny jaa
    September 26, 2020 @ 12:31 pm

    Kat mana nk beli sume produk tu bole bg detail x? Or rekomen arfan oil yg sng didapati di drug store

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *